Mobilkompresszorok – dieselatlasz

Közúti forgalomban vontatható diesel üzemű és elektromos kompresszorok, az építőipar és a mezőgazdaság minden területére.

 

A legmodernebb, legtakarékosabb EURO 5 motorokkal szerelve. Garanciális időn túl teljes körű szervizszolgáltatást és alkatrészellátást nyújtunk. 25 évre vissza menőleg biztosítunk alkatrészt gépeinkhez. Budaörsi és kijáró szervizünk segít a gép hosszú élettartamát biztosítani. Mobilkompresszoraink közúti forgalomban vontathatóak! Bonyolítjuk az okmányirodában a rendszámosítást, forgalombahelyezést, így a kompresszorainkat névre szóló forgalmi engedéllyel, rendszámmal ellátva adjuk át ügyfeleinknek.Segítjük gépparkja megújítását.

Gépeink alkalmasak eszközbeszerzési pályázaton való részvételre, számos referenciával rendelkezünk.

Kérjen ajánlatot cégünktől a megvásárolni kívánt kompresszora.

VÁSÁROLJA MEG KOMPRESSZORÁT  LÍZING KONSTRUKCIÓVAL. *

Amennyiben nem tud tovább várni a hosszan elhúzódó pályázatokra, érdemes átgondolni ezt a kedvező finanszírozási lehetőséget.

A pályázatok akár a kedvezményes Széchenyi kártya  konstrukcióival  is nagyon jól kombinálhatóak, amiben szintén tudunk partnercégünkkel segíteni. Az 5 %-os fix éves kamatnak köszönhetően kiszámíthatóak maradnak a hitel költségei a teljes futamidő alatt.*

Gondolja át, készüljön fel időben. Pályázat író cégünk térítésmentesen átnézi Önnel a lehetőségeket, hogy az Ön cége jogosult-e és milyen összegű pályázati forrásra.
Ha ajánlatot kér új gépre, jelezze, hogy érdekes lehet-e Önnek pályázatban való részvétel vagy lízing lehetőség.

*A jelen kereskedelmi kommunikációban közölt információ nem minősül a Ptk. 6:64. § szerinti ajánlattételnek, kizárólag tájékoztató jellegű és a teljesség igénye nélkül, lízing ajánlat partnercégünk közreműködésével.

vtsz:  841440

Diesel vagy Elektromos kompresszor?

Mindinkább megfigyelhető az elektronizáció trendje a járműiparban. Például az Egyesült Királyság és Franciaország kormánya is javasolta, hogy 2040-ig tiltsák meg az összes új diesel- és benzinüzemű gépjárművet, ezzel ösztönözve az elektromos járművek használatát, megvédve ezzel bolygónk állapotát. Az Atlas Copco is kifejlesztette az elektromos kompresszor családját, mellyel gazdaságos a munkavégzés, ha a munkavégzés helyén elérhető 63 A elektromos hálózat, 50% üzemeltetési költség megtakarítás. Nincs emisszió kibocsátás, rendkívül csendes. Tekintse meg elektromos kompresszor kínálatunkat.