Finanszírozás – dieselatlasz

Finanszírozás

Finanszírozás

VÁSÁROLJA MEG KOMPRESSZORÁT MOST AKÁR 0,5%-OS TÁMOGATOTT LÍZING KONSTRUKCIÓVAL.

Széchenyi Lízing go! támogatott lízing konstrukció a Széchenyi újraindítási program keretében hatályos: 2021. 09 01-től.

A hazai mikro-, kis-és középvállalkozások újraindítását segítő lízing konstrukció, amely felhasználható agrár célú és nem agár célú lízingügyletek, így például új vagy használt személygépjármű, haszongépjármű, gép, berendezés, immateriális javak és ingatlan finanszírozására is.

Kondíciók:
Kamat: 0,50 %
Kezelési költség: 0%
Pénzügyi partnercégünk tájékoztatójáért kattintson: ide

Kérjen ajánlatot cégünktől a megvásárolni kívánt kompresszora.

Kínálatunkért, ajánlatkérésért kattintson: ide

Amennyiben nem tud tovább várni a hosszan elhúzódó pályázatokra, érdemes átgondolni ezt a kedvező finanszírozási lehetőséget.

*(A jelen kereskedelmi kommunikációban közölt információ nem minősül a Ptk. 6:64. § szerinti ajánlattételnek, kizárólag tájékoztató jellegű és a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék a Budapest Lízingnél elérhető, adott termék jellemzőit tartalmazza! A Budapest Lízing Zrt. az ajánlati kötöttséget ezúton kifejezetten kizárja, a kötelezettségvállalás minden esetben egyedi hitelbírálat függvénye. A Széchenyi Újraindítási Lízingkonstrukció (Széchenyi Lízing GO!) feltételeit a KAVOSZ Zrt. Lízingszabályzata tartalmazza).

Pályázatok

Sokszor történt már Önnel, hogy egy szinte Önre kiírt pályázatot nem tudott benyújtani a megfelelő infrastruktúra hiányában? Esetleg nem volt ideje és lehetősége arra, hogy intézze a papírmunkát, ami rendkívüli bosszúsággal járt Önnek?

Manapság nagyon fontos naprakésznek lenni, a legújabb pályázatok kiírásánál. De ez sokszor nem elég, tisztában kell lennünk milyen dokumentumok szükségesek és kitől kell őket beszereznünk. Ha az Ön vállalkozási is időhiányban szenved, vagy elkél a segítség, ne habozzon, hanem forduljon hozzánk bizalommal.

palyazatiras

Hivatalos Atlas Copco márkaképviseletként segítjük Önt gépe beszerzésében! Minden szükséges dokumentációt biztosítunk az Ön számára a sikeres pályázás érdekében. Partnercégünk segít pályázata bonyolításában, hogy biztosan sikeres legyen a pályázat.

Tekintse meg termkeinket honlapunkon és kérjen ajánlatot.

Bármilyen kérdés, pontosítás esetén keresse kollégáinkat bizalommal.