Használt gépek – dieselatlasz

Használt gépek

Cégünk minden esetben Ügyfelei kérését tartja szem előtt, azt a gépet ajánljuk, ami az igényeihez, lehetőségeihez a legjobban igazodik. Legyen szó új vagy használt diesel mobilkompresszorról.

A használt gépek elsősorban műszaki állapotuk alapján kerülnek kiválasztásra. Ezeket a gépeket szeretnénk eljuttatni olyan vállalkozásokhoz, akik jó állapotú, használt diesel mobilkompresszor beszerzése mellett döntöttek.

Állapotfelmérést követően megvásároljuk vagy bizományosi értékesítésre átvesszük üzemképes, rendszámosított, használt kompresszorát (Ingersoll-Rand, Doosan, Atlas Copco 2-7m3).*

Miért érdemes a MIMIKO-t választania?
– több, mint 20 éve vagyunk jelen a diesel mobilkompresszor piacon
– a tőlünk vásárolt használt gépeket szervizünk által átvizsgálva, szervizelve adjuk át, azokra garanciát vállalunk
– intézzük a papírmunkát (eredetvizsga, műszaki vizsgáztatás, átírás, stb.), használt gépét részletre is megvásárolhatja partnercégünk segítségével**
– több száz új gépet vásárló, szervizelő ügyfél

További információ nyújtásban kollégáink készséggel állnak rendelkezésre. Írjon nekünk, vagy hívjon minket az alábbi elérhetőségeken:
info@mimiko.hu
Telefon
: 06 70 646 4561
Telephely: Mimiko Kft. 2040 Budaörs, Sport u. 6.

Mimiko Kft. fenntartja a döntés jogát, hogy az állapotfelmérés, valamint a piaci tényezők alapján, milyen gépet számít be, vagy vesz át bizományosi értékesítésre.

** A jelen kereskedelmi kommunikációban közölt információ nem minősül a Ptk. 6:64. § szerinti ajánlattételnek, kizárólag tájékoztató jellegű és a teljesség igénye nélkül.