Szerviz, alkatrész – dieselatlasz

Szerviz, alkatrész

Az általunk forgalmazott termékekre garanciális időn túl, teljes körű szerviz szolgáltatást nyújtunk, és eredeti alkatrészeket, karbantartási szerződést biztosítunk partnereinknek.


Diesel mobilkompresszor márkafüggetlen szervizünk Atlas Copco, Doosan és Ingersoll-Rand gépek szervizét, alkatrészellátását vállalja (akár 25 évre visszamenőleg) partnerünk telephelyén vagy budaörsi szervizünkben.

Egyeztessen szervizidőpontot kompresszora javítására, karbantartására az alábbi elérhetőségeken. Kollégánk kérdezni fogja a kompresszor típusát, évjáratát, szériaszámát a pontos beazonosíthatóság miatt.

Vontatásra alkalmatlan kompresszorok szervizbe történő beszállítása javítás, műszaki vizsgáztatás céljából. Ne ez legyen az akadálya annak, hogy Ön egy szervizelt, üzembiztos, vontatásra alkalmas, karbantartott kompresszorral végezze munkáját. Hívja szervizünket a részletekért.

További információ nyújtásban, időpont egyeztetéssel a szervizes kollégák készséggel állnak rendelkezésre. Írjon nekünk, vagy hívjon minket az alábbi elérhetőségeken:


szerviz@mimiko.hu
Telefon
: 06 30 758 5340
Telephely: Mimiko Kft. 2040 Budaörs, Sport u. 6.