Rólunk – dieselatlasz

Rólunk

Mivel foglalkozik a Mimiko Kft.? Kik vagyunk mi?

A Mimiko Kft. az ipari sűrített levegő szakértője.

Magyarországi cégeknek, vállalkozásoknak biztosítunk ipari sűrített levegős gépeket, saját jól felszerelt szervizbázissal 2008 óta.

Az Atlas Copco magyarországi építőipari gépek képviseleteként támogatjuk Partnereinket Atlas Copco diesel kompresszorokkal, áramfejlesztőkkel, fénytornyokkal, szivattyúkkal, bontókalapácsokkal. Disztribúcióként gépeinkhez garanciális időn túl teljes körű alkatrészellátást, szerviz szolgáltatást nyújtunk budaörsi szervizbázisunkon vagy az Ön telephelyén.

Mimiko Kft. küldetésének tudja a hazai gazdasági élet szereplőinek, vállalkozásoknak a támogatását a legcélszerűbb, a hatékonyságot és a gazdaságosságot egyaránt segítő megoldások ajánlásával.

Minden esetben az Ügyfeleinket nézzük, azt a gépet, megoldást ajánljuk, ami az igényeikhez, lehetőségeikhez a legjobban igazodik. A prémium minőség az alap, emellett szakmai hozzáadott értékkel, magas műszaki felkészültséggel, több megoldási javaslattal segítjük ügyfeleink munkáját. 

Gépeink mellé olyan szolgáltatásokat biztosítunk, amelyek teljes körű és biztos hátteret jelentenek Partnereinknek munkavégzésükhöz:

  1. Milyen támogatást kap, ha új gép beszerzésén gondolkodik
  2. Milyen lehetőségei vannak, ha használt gépet szeretne beszerezni
  3. Hogyan garantáljuk, hogy hosszú élettartamban, változatlan minőségben tudja működtetni a gépeit
  4. Ha eladná használt kompresszorát, miben tud a Mimiko bizományosi üzletága segíteni Önnek
  5. Ha homokszóró berendezést, útátfúró rakétát szeretne üzemeltetni a kompresszorával hogyan tud a Mimiko segíteni a megfelelő teljesítményű gép beszerzésében

A fenti szolgáltatásokkal kapcsolatban keresse felkészült tanácsadó értékesítőinket bizalommal.

Miben vagyunk kiemelkedően jók? – ügyfeleink mondják

Partnereink visszajelzése alapján a segítőkész, szimpatikus hozzáállás, az azonnali válaszadás és a megbízhatóság, azok a tulajdonságok, amelyek miatt visszatérnek hozzánk, és tovább ajánlják cégünket. Miért érdemes minket választania?

Szakmai tanáccsal, megoldási javaslattal napi szinten vagyunk jelen ügyfeleink életében, részt vállalva mindennapjaikban, átérezve, segítve őket a munkájuk során felmerülő problémák megoldásában.

Eredményeinket, értékeinket az Opten (hazai cég- és jogi információs piac meghatározó szereplője) is értékeli. “A”, azaz kiváló minősítésben részesítették a Mimiko Kft.-t. Így igazoltan vagyunk az üzleti élet legmegbízhatóbb cégeinek egyike. 

Ügyfeleink, partnereink véleménye szerint a fentiek mellett ezek a kiemelt előnyeink: 

Gondolom, Ön is azt szeretné, ha nem hagynák cserben soha önt a gépei?

Amit tőlünk kap: prémium minőség, nagy múltú (150 éve uralkodó márkák) gyártói referenciával.   

Fontos Önnek, ha felmerül egy kérdése, a lehető leghamarabb választ kapjon rá?

Reakciónk gyorsaságára nagy hangsúlyt fektetünk, mint ahogy az ügyfelek igényeire is. A legtöbb ügyfelünk rendszeres vásárló nálunk az első vételtől kezdve. (Nálunk a tipikus válaszidő 2 órától 2 napig tart!)

Akar a nagyok közé tartozni?

Nemzetközileg is elismert gép lehet most az Öné.   

Gondol a jövőjére? Előre tekint?

Innovatív technológia, megújulunk a világgal együtt és lépést tartunk minden formában.

Segítséget keres munkájában vagy olyat, aki nem hátráltatja?

Élmény lesz a munka gépeinkkel, csak akkor áll a munka, ha ön pihenni kíván.  Nem megy tönkre, ha mégis mi megjavítjuk önnek.  

Biztos kezekben szeretné tudni eszközeit?

Hazai magyar, márkafüggetlen szervizünk készséggel áll az ön rendelkezésére, garanciális és időn túli problémák esetén is.   

Kíváncsi a szakma Mercedesére?

A minőségellenőr szerepét telephelyünkön kipróbálhatja. Jöjjön el, találkozzon velünk, nézze meg raktáron lévő gépeinket.