Rágcsálók? Szélsőséges időjárás? Szárazság? Az ATLAS COPCO a megoldás! – dieselatlasz

Rágcsálók? Szélsőséges időjárás? Szárazság? Az ATLAS COPCO a megoldás!

2021.11.05.
Rágcsálók? Szélsőséges időjárás? Szárazság? Az ATLAS COPCO a megoldás!

Rágcsálók? Szélsőséges időjárás? Szárazság? Az ATLAS COPCO a megoldás!

ATLAS COPCO A MEZŐGAZDASÁG SZOLGÁLATÁBAN

Ne engedje többmilliós gépét rágcsálók martalékává tenni! Készüljön fel időben állattartó telepének, hűtőházának, takarmánykeverőjének folyamatos és biztonságos energiaellátására! Biztosítsa gazdasága jövedelmezőségét!                          

A nyári – őszi betakarítások után alapvető feladat a kombájnok „téliesítése” – pelyvától – törektől való megmentése. Ennek azért van rendkívüli fontossága, mert a hosszú téli napokon a rágcsálók – a bent maradt termények után kutatva bosszantó munkát végezhet a kombájnok belső részeiben.

A takarítás legelterjedtebb módja a „vizes mosás”. Ez a módszer magával vonhatja a felgyorsult korrózió lehetőségét, illetve az esetleg bent maradt törek a sok víz hatására „bedagad” – nagyon sok további problémát okozva.

Takarítsa gépet sűrített levegővel, most lehetőség van beszerezni kompresszorát akár 0,5%-os támogatott lízing konstrukcióval.*

Elindult a Széchenyi Lízing go! támogatott lízing konstrukció a Széchenyi újraindítási program keretében hatályos: 2021. 09. 01-től.

A hazai mikro-, kis-és középvállalkozások újraindítását segítő lízing konstrukció, amely felhasználható agrár célú és nem agár célú lízingügyletek, így például új vagy használt személygépjármű, haszongépjármű, gép, berendezés, immateriális javak és ingatlan finanszírozására is.

*(A jelen kereskedelmi kommunikációban közölt információ nem minősül a Ptk. 6:64. § szerinti ajánlattételnek, kizárólag tájékoztató jellegű és a teljesség igénye nélkül. A Széchenyi Újraindítási Lízingkonstrukció (Széchenyi Lízing GO!) feltételeit a KAVOSZ Zrt. Lízingszabályzata tartalmazza).

Részletekért kattintson: https://dieselatlasz.hu/2021/09/17/vasarolja-meg-kompresszorat-most-akar-05-os-tamogatott-lizing-konstrukcioval/

Takarítsa kombájnját sűrített levegővel!

Kínálatunkban a mobil dieselkompresszoraink a legmodernebb, legtakarékosabb EURO 5 motorokkal szereltek. Kétéves garanciával, ez időn túl teljes körű szervizszolgáltatással és alkatrészellátással. Budaörsi és kijáró szervizünk segít a gép hosszú élettartamát biztosítani. Mobilkompresszoraink közúti forgalomban vontathatóak! Bonyolítjuk az okmányirodában a rendszámosítást, forgalombahelyezést, így a kompresszorainkat névre szóló forgalmi engedéllyel, rendszámmal ellátva adjuk át ügyfeleinknek. Segítjük gépparkja megújítását. Látogasson el honlapunkra: https://dieselatlasz.hu/termekkategoria/mobilkompresszor/

xas 88 mobile air compressor