Gyászjelentés – Elhunyt a cég egyik alapítója Mikolai Elemér – dieselatlasz

Gyászjelentés – Elhunyt a cég egyik alapítója Mikolai Elemér

2021.11.05.
Gyászjelentés – Elhunyt a cég egyik alapítója Mikolai Elemér

Gyászjelentés – Elhunyt a cég egyik alapítója Mikolai Elemér

Mély fájdalommal és megrendüléssel tudatom, hogy Mikolai Elemér életének 66. évében tragikus hirtelenséggel, 2021. október 14-én elhunyt.

2008-ban együtt alapítottuk a Mimiko Kft.-t. Ügyvezetőjeként betöltött megbízatásán felül, az ipari sűrített levegő kiváló szakembereként számos cég működését segítette elhivatottan, minden esetben a legjobb műszaki megoldáson, az ügyfélért dolgozva. Tette mindezt jókedvűen, energikusan, átérezve a helyzetüket, mindig volt egy jó szava vagy jó története, amivel sokszor a nagy kihívásokon is átsegítette partnereinket, akik az évek során vissza-visszatérve tartós szövetségeseinkké váltak. Szakértelme, segítőkészsége, mindig vidám személyisége Magyarországon túl is, Európától Amerikáig megbecsülést, szakmai és személyes barátságokat hozott neki.

Az ügyfelek, és a kollégái körében is nagy megbecsülésnek örvendett. Bármikor lehetett hozzá szakmai kérdésekkel fordulni, kiapadhatatlan tudástárában ott rejtőzött a megoldás. Küldetésének érezte, hogy tanítsa kollégáit a szakma szeretetére, az ügyfelek szolgálatára. A sok munka mellett a reggeli megbeszélések, céges ünneplések mindig jó hangulatban, történet mesélések mellett zajlottak.

Mély fájdalommal, megrendültem búcsúzunk Tőle. Megkezdett munkáját az általa képviselt értékrendhez hűen, emberségesen, elhivatottan, becsülettel fogjuk folytatni, emléke a cégünkben tovább fog élni.

Legmélyebb részvétünk feleségének, gyermekeinek, imádott unokájának, családjának.

Végső búcsút 2021. október 28-án 13 órakor Sárospatakon, a református temetőben tudunk Tőle venni.

Emlékét szeretettel megőrizzük! Nyugodjék békében.

Kónya Gyöngyi

ügyvezető

„A mélybe csak tested merült el,
csak ő tűnt el a föld alatt,
de lényed lényege ezer felé
szóródva is köztünk maradt.”
(Keszei István)