Izmos cimbora fúráshoz: 20-45 m³/perc – 12-35 bar – dieselatlasz

Izmos cimbora fúráshoz: 20-45 m³/perc – 12-35 bar

Izmos cimbora fúráshoz: 20-45 m³/perc – 12-35 bar

Nagy teljesítményű kompresszorok fúráshoz tervezve.

Az Atlas Copco jól ismeri a sűrített levegővel történő fúrás mechanizmusát. Ezért kifejlesztette a levegőnyomása és a levegő áramlása közötti optimális értéket, amely a fúrás során a leghatékonyabb munkavégzést garantálja.

A nagy méretű kompresszorcsaládban található gépek teljesítményük alapján igazi nagyágyúk. Robusztusak, sokoldalúak.

Milyen munkához ajánljuk a nagy teljesítményű kompresszorokat:

  • nagy levegő igénybevételű fúráshoz, kőfejtéshezNaponta akár 500 métert is tud fúrni az Y35 kompresszorral.

A 4,1 méteres hossznak köszönhetően, mindössze egy teherautó képes szállítani a kompresszorát és a fúróberendezést, ilyen kompaktak a kompresszorok.

A 30-35 bar nyomású fúrás lehetővé teszi, hogy több métert fúrjon egy óra alatt, alacsonyabb költséggel. Az Y35 kompresszor kevesebb mint 2,2 liter üzemanyagot fogyaszt fúrt méterenként.

C4004 intelligens vezérlő Az intelligens vezérlők megvédik a kompresszorát, javítják a hatékonyságát és drasztikusan csökkentik a működési költséget. Egyértelmű figyelmeztető rendszer az esetleges eltérésekre. Robusztus kialakítás, amely ellenáll a víznek és a pornak (IP67 besorolású). 500 méter Naponta akár 500 métert is tud fúrni az Y35 kompresszorral. Kompakt kivitel A 4,1 méteres hossznak köszönhetően,mindössze egy teherautó képes szállítani a kompresszorát és a fúróberendezést, ilyen kompaktak a kompresszorok. Költség/méter A 30-35 bar nyomású fúrás lehetővé teszi, hogy több métert fúrjon egy óra alatt, alacsonyabb költséggel. Az Y35 kompresszor kevesebb mint 2,2 liter üzemanyagot fogyaszt fúrt méterenként.

Kérjen árajánlatot