Elektromos Merülő szivattyúk 250 – 16 500 l/perc – dieselatlasz

Elektromos Merülő szivattyúk 250 – 16 500 l/perc

Elektromos Merülő szivattyúk 250 – 16 500 l/perc

WEDA rendkívül tartós, kisméretű, könnyű elektromos merülő szivattyúkat kifejezetten vízelvezetéshez, iszaphoz és hígtrágya szivattyúzásra tervezték.

Felhasználási terület:

 • Építőiparba, építkezési területre, talajvíz elszívásához
 • Mélygarázsba víz kiszivattyúzásához
 • Bánya-, mesterséges tavak, pangó vízek szűrésére, szivattyúzására
 • Szennyvízkezelés ülepítésére
 • Ipari hűtővíz keringetése
 • Medencevíz  kiszivattyúzására – 8 mm-ig képes a vizet kisszivattyúzni
  • WEDA 04BN: 1″ csatlakozó, 120 l/Perc, 0.4 kW, 1 fázis: 289.00,- + áfa*
  •  WEDA 04N: 2″ csatlakozó, 250 l/Perc, 0.4 kW, 1 fázis: 229.000,- + áfa*

A WEDA szivattyúk a tartósságot szem előtt tartva készülnek. Az egyedülálló tömítő rendszer és a moduláris felépítés teszi őket a legmasszívabb szivattyúvá a piacon.

 

* Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Pontos árért, raktárkészletért kattintson az árajánlatot kérek gombra. Kollégáink a lehető legrövidebb idő alatt felveszik Önnel a kapcsolatot. Segítenek kiválasztani az Ön igényeinek, a munkavégzéshez legmegfelelőbb szivattyút.


Akár 40% -kal könnyebb a súlya: a merülő víztelenítő szivattyúk ezen sorozatának összes modellje kiemelkedő teljesítmény-tömeg arányt mutat. A könnyű súlynak és a kompakt kialakításnak köszönhetően a szivattyúk könnyen mozgathatók és kezelhetők.

az 55 HRC kopásállóságú impeller garantálja a kopásállóságot

1 év garancia

Ismerjük ügyfeleink szivattyúzással kapcsolatos igényeit, amelyek a helyszíntől és az alkalmazástól függően változnak.

Ennek megfelelően háromféle kialakítású szivattyú közül választhatja ki az Ön igényeinek legjobban megfelelőt:

 • vízelvezetés (normál, nem túl szennyezett – D)
 •  iszap (kis sűrűségű -S)
 • nagy mennyiségű iszap (sűrű – L) alkalmazásokhoz

Ezek az alkalmazások olyan szivattyúkat igényelnek, amelyeket koptató közegek és szilárd tartalmaik kezelésére terveztek.

WEDA D elektromos merülő szivattyú vízelvezetésre

A WEDA D modell alkalmas tiszta és szennyezett víz, talajvíz, ipari víz szivattyúzására, mely kisebb szilárd szennyeződéseket tartalmaz. 4-12 mm méretű szemcseméret felszívására képes.  

WEDA S elektromos merülő szivattyú iszap szivattyúzására

A WEDA S iszapszivattyúk a sűrűbb, puha, nedves iszapot vagy más hasonlóan viszkózus folyadékkeveréket képesek kezelni, valamint különböző szilárd anyagokat, különösen ipari vagy finomítói eljárás termékeit. Alkalmasak sárt, iszapot, vagy könnyű hígtrágyát tartalmazó víz szivattyúzására. Ajánljuk továbbá tartálytisztítási műveltekhez, árok és tavak tisztításához, bányászati tevékenységnél előforduló vizek szivattyúzására, katasztrófavédelem, önkormányzati felhasználásra is. 20-50 mm méretű szemcseméret felszívására képes

WEDA L elektromos merülő szivattyú sűrű iszapos közeg szivattyúzására

A WEDA L iszapszivattyúk a legmasszívabb kialakításúak és a legnagyobb nyílásokkal rendelkeznek a sűrű iszapos közeg kezelésének megkönnyítése érdekében, valamint a legnagyobb kihívást jelentő szilárd anyagok kezelése miatt. Alkalmasak olyan folyadékok szivattyúzására, amelynek magas a szilárd anyag tartalma, kőbányák, tavak rendezése, kotrása esetén, katasztrófavédelem, önkormányzati felhasználásr is. 20-60 mm méretű szemcseméret felszívására képes.

További műszaki információt termék katalógusunkban talál.

 

Kérjen árajánlatot