Akkumulátoros áramtároló ZenergiZe – dieselatlasz

Akkumulátoros áramtároló ZenergiZe

Akkumulátoros áramtároló ZenergiZe

Cégeknek kifejlesztett Akkumulátoros Energiatároló új szintre emeli az energiaellátást. Az energiatároló rendszerek segítenek a lehető legnagyobb mértékben kihasználni a megújuló energiát, mivel ezek kiszámíthatatlan energiaforrások, bár a leginkább fenntarthatóak.

A sziget mód lehetővé teszi az energiatárolást: önálló energiaellátási megoldásként használható rendszer,  46 – 537 kWh tárolókapacitással.

A ZenergiZe a mikrohálózat kulcsfontosságú részévé válik. Ez egy független energiahálózat, amely a helyi, elosztott energiaforrásokat használ a hálózati tartalék vagy hálózaton kívüli energiaellátást biztosít a helyi villamosenergia-ellátás érdekében.

A nulla zaj és károsanyag kibocsátás teszi a piacon jelenleg elérhető legtisztább, legcsendesebb, „legzöldebb” energiaellátó rendszerré:

  • Az áramtároló napelemekre csatlakoztatható, onnan tölthető. Ideális naperűművek, napelemparkokhoz történő csatlakoztatásához, napelemekből származó energia tárolására.
  • Méretezheti a technológiát: igény szerint párhuzamosíthatók egymással az áramtárolók
  • hirbrid üzemeltetésre is alkalmas: bármilyen generátorral együtt használható, többféle aljazat kiépítésének köszönhetően
  • nulla zajkibocsájtás miatt ideális választás rendezvényekre és nagyvárosi építkezésekre, éjszakai üzemre. Egy feltöltéssel egész éjszaka hangtalanul biztosítja az áramellátást.
  • alacsony fenntartási költség: gyakorlatilag nincs szükség karbantartásra 

70%-al könnyebb és kompaktabb a hagyományos alternatívákhoz képest

40 000 üzemóra élettartam normál üzemi körülmények között

200%-os túlterhelhetőség

Mit jelent az akkumulátoros áramtároló?

Az akkumulátoros energiatároló rendszer, más néven „akkumulátor-csomag”, az energiatároló rendszerek egy része, amely elektrokémiai megoldást használ. Más szavakkal, az akkumulátor energiatároló rendszere egyszerű módszer az energia megkötésére és tárolására későbbi felhasználásra, például áramellátáshoz egy hálózaton kívüli alkalmazáshoz, vagy kiugró áramfelvételek biztosítására. Ezeket általában nem a hálózati energia teljes kiváltására használják, hanem rövid távú megoldások esetén használják olyan alkalmazásokban, ahol a hálózati energiához való hozzáférés szakaszos vagy a generátor használata nem megfelelő zaj vagy CO2 kibocsátás miatt. Az energiatároló rendszereket gyakran használják az időszakos forrásokból, például napelemekből származó energia tárolására is.

Felhasználási lehetőségek: sziget vagy hibrid üzemmód

 

 

SZIGET mód:

A sziget mód lehetővé teszi az energiatárolást, önálló energiaellátási megoldásként használható rendszerek. Szigetmódban a gépek készen állnak arra, hogy nagyon egyszerű módon tudja használni. Csatlakoztassa őket közvetlenül a gépekhez, és kezdje el a munkát. A ZenergiZe teljesen feltölthető kevesebb, mint 3 óra alatt. Méretezheti a technológiát a nagyobb tisztaenergia elérése érdekében, igény szerint párhuzamosíthatók egymással az áramtárolók: az Atlas Copco gépek párhuzamosítási rendszerének köszönhetően a generátorokkal kombinálva ez teljes decentralizált megoldássá válik, amely szükség esetén támogatja a hálózatot.

 

HYBRID mód:

Hibrid üzemmódban a ZenergiZe Energy Storage Systems bármely dízelgenerátorral együtt használható, hogy lehetővé tegye az intelligens terheléskezelést. A nulla zajkibocsátás előnyével a hibrid megoldás az ideális számos igényes alkalmazáshoz, például minden olyan építkezésen, ahol alacsony a terhelés vagy az energia igény csúcsok problémát jelenthetnek a generátor számára.

A Zenergie akkumulátoros áramtároló család modelljei:

ZBP45-60 | 400/230 V | 50HZ   energiatároló kapacitás

 

ZBP45-75 | 400/230 V | 50HZ energiatároló kapacitás

   

ZBP15-60 | 230 V | 50HZ energiatároló kapacitás

     
ZBP45
Névleges teljesítmény kW/kVA 36/45
Névleges energiatároló kapaciátás kWh 46
Névleges feszültség 50 (Hz) VAC 400/230
Névleges áram (A) 65
Üzemi hőmérséklet C  ̊ -15 és 50
Töltési idő óra 1,8
Ajánlott áramfejlesztő kVA 60-120
hosszúság x szélesség x magasság mm 1300 x 1160 x 1900
súly kg 1325
 

ZBC 500 - 250
Névleges teljesítmény kW/kVA 500/500
Névleges energiatároló kapaciátás kWh 250
Névleges feszültség 50 (Hz) VAC 400/230
Névleges áram (A) 720
Üzemi hőmérséklet C  ̊ -20 és 60
hosszúság x szélesség x magasság mm 2991 x 2438 x 2896
súly kg 8000
     

Kérjen árajánlatot