Akkumulátoros kompresszorok 5,3 – 3,7 m³/min, 5-12 bar – B-Air 185-12 – dieselatlasz

Akkumulátoros kompresszorok 5,3 – 3,7 m³/min, 5-12 bar – B-Air 185-12

Akkumulátoros kompresszorok 5,3 – 3,7 m³/min, 5-12 bar – B-Air 185-12

A világ első akkumulátoros csavarkompresszora

Ismerje meg új, csendes munkavégző gépét: a B-Air 185-12. A világ első akkumulátorral működő mobil csavarkompresszora. Ennek az innovatív megoldásnak a célja, hogy átalakítsa az iparágat:

  • Nincs károsanyag kibocsátás
  • Rendkívül csendes
  • Egy teljes napra elegendő mindentől független energia

A mobil kompresszort úgy tervezték, hogy a független energiaellátás biztosítva legyen, normál felhasználás esetén legalább egy teljes napig üzemel. Rugalmas felhasználás bárhol,  ahol csak szüksége lehet rá.

Ennek a kompresszornak nincs helyi károsanyag kibocsátása. Kompakt, energiatakarékos és csendes. Ez teszi tökéletessé minden olyan alkalmazáshoz, amelyet fenntartható módon kell elvégezni.
Károsanyag kibocsátás

akár 70 % - üzemanyagmegtakarítás

55 kWh az akkumulátor kapacitása

Megbízható és robusztus

Az első mobil akkumulátoros csavarkompresszor az Atlas Copco jövőbe mutató filozófiája alapján készült. Megbízhatósága és kialakítása ideális az igényes alkalmazásokhoz. A mobil B-Air kompresszort strapabírónak tervezték.  Maximális teljesítményt hoz ki az akkumulátorból. Az akkumulátorcsomagot egy rendkívül masszív burkolatban helyezték el, amely a legnagyobb védelmet nyújtja az akkumulátoroknak, folyadékhűtéses.

Könnyen kezelhető

Atlas Copco akkumulátoros légkompresszor állítható nyomással, PACE technológiával. A B-Air 185-12 kompresszor a PACE elektronikus nyomásszabályozó rendszerrel van felszerelve, amely az igényeknek megfelelően állítja be a teljesítményét. A nyomás beállításához kontroller segítségével néhány kattintással megtalálhatja a tökéletes kombinációt. Ez lehetővé teszi a kezelők számára, hogy lépésekben válasszák ki a nyomást, így egy kompresszorral könnyen lehet különböző alkalmazásokat kiszolgálni.   A PACE technológiának köszönhetően a különböző alkalmazásokhoz csak egy Atlas Copco akkumulátoros kompresszorra van szükség: 5 bar - légszerszám működtetéséhez; 10 bar - homokfúváshoz; 12 bar -kábelfújáshoz. Egy hagyományos kompresszor egy bizonyos nyomásra és áramlási sebességre korlátozódik, de a PACE-vel felszerelt kompresszor képes extra áramlást biztosítani alacsonyabb nyomásszinteken. Ez a technológia lehetővé teszi a motor fordulatszámának a terhelésnek megfelelő beállítását, ami energia- és költségmegtakarítást eredményez. Tudjon meg többet a PACE technológiáról  

Változó fordulatszámú meghajtási technológia

Atlas Copco akkumulátoros B-Air 185-12 légkompresszor VSD technológiával Akkumulátoros légkompresszorunk szíve egy változó fordulatszámú, állandó mágneses motor, amely kivételes energiahatékonysággal rendelkezik és nagyon csendes. Ez a motor egy egyedi Atlas Copco konstrukció, amelyet úgy terveztek, hogy ellenálljon a kültéri alkalmazásoknak. Teljesen víz- és porszigetelt, hogy megfeleljen az IP 66-os szabványnak. Az állandó mágneses motor és a változó fordulatszámú meghajtás kombinációja olyan mobil kompresszort eredményez, amely 50%-kal energiahatékonyabb, mint egy fix fordulatszámú kompresszor részleges vagy terheletlen körülmények között, ami az élettartam nagy részét kiteszi.

Kérjen árajánlatot