Rólunk – dieselatlasz

Rólunk

Rólunk

Mivel foglalkozik a Mimiko Kft.? Kik vagyunk mi?

A Mimiko Kft. az ipari sűrített levegő szakértője.

Ipari cégeknek biztosítunk ipari sűrített levegős megoldásokat, prémium minőségű pneumatikus és akkumulátoros eszközöket, szerszámokat, kompresszorokat és alkatrészeket garanciával. Garanciális időn túl teljes körű szerviz szolgáltatást nyújtunk.

Cégünk, az ipari sűrített levegős megoldások szakértőjeként, küldetésének tudja a hazai gazdasági élet szereplőinek, vállalkozásoknak a támogatását a legcélszerűbb, a hatékonyságot és a gazdaságosságot egyaránt segítő megoldások ajánlásával. Lelkiismeretes és szakértő tevékenységünk több, mint 20 éves tapasztalatra épül.  

Minden esetben az Ügyfeleinket nézzük, azt a gépet, sűrített levegős megoldást ajánljuk, ami az igényeihez, lehetőségeihez a legjobban igazodik. A prémium minőség az alap, emellett szakmai hozzáadott értékkel, magas műszaki felkészültséggel, több megoldási javaslattal segítjük ügyfeleink munkáját. 

Az, – hogy meglátogatta a honlapunkat – azt üzeni, hogy keresi a legjobb megoldást munkájában, vállalkozásában.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Milyen világmárkákat talál nálunk?

Ingersoll-Rand gyártmányú pneumatikus szerszámok (szerviztechnikai eszközök, ipari technológiák  stb.) eladása, alkatrészellátása, szervizelése, garanciális ügyintézés, légrendszerek kiépítése – vásárlás előtti díjmentes tanácsadás.

Doosan  bontókalapácsok (2019-ben Mimiko Kft. értékesítette a legtöbb Doosan bontókalapácsot Európában) diesel mobilkompresszorok értékesítése, forgalomba helyezése, szervizelése. 

EXAIR gyártmányú légtechnikai termékeinkkel a gazdaság szinte minden területére (hűtés, fűtés, szárítás, felületi feszültségmentesítés, vákuum technológia) nyújtunk információt, szakmai tanácsot, megoldási javaslatot a legkülönfélébb problémák megoldására.

ACF gyártmányú szemcseszórók forgalmazása – teljes választéka; falfirka eltávolítás környezetbarát technológiával; új alkalmazási lehetőségekkel az építőiparban is.

Fini gyártmányú olasz elektromos kompresszorok forgalmazása. A FINI globális vezető szerepet tölt be a sűrített levegős szektorban. A minőség, tartósság, megbízhatósság garantálása mellett rendelkezik az egyik legszélesebb kompresszor választékkal a sűrített levegős cégek között. 

Exair termékek kizárólagos hazai, Szerbiában és Ukrajnában kiemelt forgalmazói, a Doosan, ACF termékek kizárólagos hazai forgalmazói, és az Ingersoll-Rand termékek kiemelt hazai forgalmazói vagyunk.

ingersoll_rand_logodoosan_logoexair_logoacf_logo

Miben vagyunk kiemelkedően jók?

Erősségünk a rugalmasság, a precizitás, és a gyorsaság.

A több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező vezetőség mérnöki szaktudása, és megoldás-orientáltsága biztosítja ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálását.

Partnereink visszajelzése alapján a Mimiko Kft.-nél forgalmazott márkák, a segítőkész, szimpatikus hozzáállás, az azonnali válaszadás, és a megbízhatóság, azok a tulajdonságok, amelyek miatt visszatérnek hozzánk, és tovább ajánlják cégünket. Miért érdemes minket választania?

Szakmai tanáccsal, megoldási javaslattal napi szinten vagyunk jelen ügyfeleink életében, részt vállalva mindennapjaikban, átérezve, segítve őket a munkájuk során felmerülő problémák megoldásában.

Eredményeinket, értékeinket az Opten (hazai cég- és jogi információs piac meghatározó szereplője) is értékeli. “A”, azaz kiváló minősítésben részesítették a Mimiko Kft.-t. Így igazoltan vagyunk az üzleti élet legmegbízhatóbb cégeinek egyike. 

Ügyfeleink, partnereink véleménye szerint a fentiek mellett ezek a kiemelt előnyeink: 

Prémium minőség, nagy múltú (akár 150 éve uralkodó márka) gyártói referenciával. Gondolom, Ön is azt szeretné, ha nem hagynák cserben soha önt a használt eszközei?

Fontos Önnek, ha felmerül egy kérdése, a lehető leghamarabb választ kapjon rá? Reakciónk gyorsaságára nagy hangsúlyt fektetünk, mint ahogy az ügyfelek igényeire is, legtöbb ügyfelünk rendszeres vásárló nálunk az első vételtől kezdve.

Nemzetközileg elismert partner hálózattal rendelkezünk. Akar a nagyok közé tartozni?

Gondol a jövőjére? Előre tekint? Innovatív technológia, megújulunk a világgal együtt és lépést tartunk minden formában.

Élmény lesz a munka eszközeinkkel, csak akkor áll a munka ha ön pihenni kíván. Segítséget keres munkájában vagy olyat aki nem hátráltatja? Nem megy tönkre, ha mégis mi megjavítjuk önnek.

Biztos kezekben szeretné tudni eszközeit? Hazai Magyar márka független szervizünk készséggel áll az ön rendelkezésére, garanciális és időn túli problémák esetén is. 

Kíváncsi a szakma Mercedesére? A minőség ellenőr szerepét budaörsi telephelyünkön kipróbálhatja.

Nézze meg mit gondolnak rólunk ügyfeleink »