atlas copco Küldetése – dieselatlasz

atlas copco Küldetése

Atlas Copco küldetés

Az Atlas Copco a fenntartható termelékenységet szem előtt tartva vált az egyik vezető ipari szereplővé. A Csoport innovatív kompresszorokkal, vákuum megoldásokkal, légkezelő rendszerekkel, építőipari eszközökkel, kéziszerszámokkal és összeszerelő rendszerekkel áll ügyfelei rendelkezésére. Termékeit és szolgáltatásait a termelékenység, energiahatékonyság, biztonság és ergonómia szem előtt tartásával fejleszti.

A céget 1873-ban alapították, székhelye Stockholmban található és világszerte 180 országban van jelen. 2020-ban az Atlas Copco árbevétele meghaladta a 10 milliárd eurót és több mint 40 000 munkavállalót tudhatott kötelékében.

Az Atlas Copco Magyarországon 50 éve van jelen. A Power Technique (Építőipari) üzletága olyan sűrített levegős és energiaellátási megoldásokat kínál, mint mobilkompresszorok, szivattyúk, világítótornyok, áramfejlesztők, valamint számos – ezekhez kapcsolódó – kiegészítő terméket.

Az innováció előremutató megközelítése által vezérelve fenntartható és hatékony megoldásokat kínálunk számos iparágban, beleértve az építőipart, a gyártást, az olaj- és gázipari tevékenységet.

Jövőkép és stratégia

Víziónk az, hogy ágazatunk vezetőiként – szem előtt tartva ügyfeleink és más iparági érdekeltek igényeit – járulunk hozzá a fenntartható fejlődéshez. Innovatív megoldásainkkal hosszú távra szólóan kínálunk hatékony eszközöket partnereinknek a céljaik eléréséhez, ami egyben saját fejlődésünk záloga is. Tartós értéket teremtünk.

 Ez azt jelenti, hogy minimalizáljuk a működésünk és termékeink környezeti hatásait, miközben megbecsüljük kollégáinkat – 2015-ben és 2017-ben az Atlas Copco Ipari szerszámok szigetszentmiklósi gyára elnyerte a Legjobb Munkahely Díjat a 100-250 fős kategóriában Magyarországon – fontosnak tartjuk, hogy vállalatunk az üzleti közélet élő és dinamikus szereplője maradjon. Ez magába foglalja az etikus módon történő növekedést, az emberi jogok tiszteletben tartását és előmozdítását, valamint a korrupcióval szembeni zéró toleranciát a teljes értékláncban.

Az Atlas Copco Power Technique (építőipari gépek) magyarországi képviselete

Folyamatosan dolgozunk ügyfeleink elégedettségének növelésében, melynek nagyon fontos része a gépek megtekintési és kipróbálási lehetősége, valamint kiemelten kezeljük a kompresszoraink üzembiztos működését, alkatrészellátását, ezért 2021-ben – a Mimiko kft-vel karöltve – egy budaörsi értékesítési – és szervizbázissal bővítettük magyarországi jelenlétünket.

A képen

Kónya Gyöngyi – Ügyvezető-gazdasági vezető – Mimiko Kft.

Kovács Balázs – Sales Engineer – Power Technique Eastern Europe Atlas Copco (balra)

Szondi Tivadar – Regional General Manager – Power Technique East Europe Atlas Copco (jobbra)